Ірина Білик переборщила з пластикою і вразила публіку “новим” обличчям в презентації концерту

Виконавиця Ірина Білик продовжує радувати публіку своєю творчістю. У своєму Інстаграм вона анонсувала перенесення концерту через Ковід-19.

Зробила це оригінально – виклала анонс концерту, і написала про перенесення. У відео презентації майбутнього заходу фанати змогли побачити оновлений образ улюбленої співачки. Виглядає Ірина на відео “як з голочки “. Однак фанатів вразило це – напевно, щоб виглядати підтягнутою і стильною, вона вдалася до допомоги пластичних хірургів або хоча б косметологів?

Звичайно, достовірної відповіді на питання не знайти, адже ніхто із зірок не зізнається, що робив омолоджуючі процедури.

Однак якщо поглянути на фотографії Ірини Білик, можна побачити, що без втручання або хоча б професійного візажиста там не обійшлося – виглядає дуже молодо і свіжо.

Ірина Білик вразила публіку новим обличчям
Ірина Білик вразила публіку новим обличчям

А як ви вважаєте?

Нагадаємо, що 6 квітня 2021 року народна артистка України Ірина Білик відсвяткувала свій 51 день народження. Співачка не припиняє радувати своїх фанатів концертами і появами на різних шоу.

https://www.instagram.com/p/CNr7BfaBhsz/

Крім цього, її можна побачити на різних заходах і програмах в якості запрошеного гостя. Зокрема, нещодавно співачка Білик з’явилася на фіналі розважального шоу “Маска”, де приміряла на себе костюм раку. Зоряні судді і глядачі до останнього не могли зрозуміти, хто знаходиться під маскою – чоловік чи жінка. А дізнавшись, що в костюмі була Ірина Білик, глядачі і судді були дуже здивовані.

Вже на шоу “Маска ” публіка помітила, що зовнішність Ірини Білик дуже змінилася. Однак що саме стало іншим – сказати складно. Можливо, вона омолодилася за рахунок процедур краси, а можливо, секрет в чомусь іншому.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.