16-річна дочка Полякової Маша кардинально змінила імідж: обрізала довге волосся і зробила стрижку каре

16-річна дочка співачки Олі Полякової любить дивувати публіку не менше, ніж зоряна мама.

Маша Полякова вже давно не та маленька дівчинка, яку багато хто пам’ятає по участі в гумористичному телешоу «Розсміши коміка. Діти ». Їй вже 16 і вона успадкувала від зіркової мами довгі ноги.

Маша Полякова та її мама Оля Полякова
Маша Полякова та її мама Оля Полякова

Дівчина активно веде свій Інстаграм-блог і знає, чим заманити публіку. Маша регулярно публікує абсолютно не дитячі фото і відео, де показує, чим нагородила її природа з усіх ракурсів. Однак Полякова-молодша славиться не тільки довгими ногами, а й дуже довгим і густим волоссям. Нещодавно Маша зважилася змінити колір волосся і пофарбувала своє темно-русяве волосся в рудий.

Маша Полякова
Маша Полякова змінила колір волосся

Схоже, на цьому експерименти Полякової-молодшої не закінчилися. Сьогодні, 15 квітня, Маша оприлюднила фото, де постала з новою зачіскою – дівчина обрізала волосся під каре.

“Як вам моя нова зачіска ??”, – запитала у підписників довгонога красуня.

“Королева хайпа”, “Клас”, “Мені подобається”, “Супер, дуже красиво”, “Мама не прибила ще?”, “Так краще в 100 разів”, “Бомба-ракета”, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, нещодавно 16-річна Марія Полякова розлютила Мережу опублікувавши фото, де демонструє непристойний жест. Дівчина позувала на знаменитому в Києві “скляному” мості. На фото дочка Полякової вальяжно сперлася об огорожу, задерла ногу і показала в камеру середній палець.

Дочка Олі Полякової Маша - зовсім скромна дівчинка
Дочка Олі Полякової Маша – зовсім скромна дівчинка

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.