Джамала вразила шанувальників новим іміджем: кардинально змінила зачіску і стиль одягу

Українська співачка Джамала зважилася на кардинальні зміни своєї зовнішності.

Джамала вирішила змінити свою зачіску і результатом перетворення поділилася на своїй сторінці в Інстаграм. Співачка змінила зачіску каре на довгі африканські косички. Знаменитість зізналася, що на процес створення нової зачіски у стиліста пішло 7 годин, але зате ці коси можна буде носити до кінця літа.

Джамала похвалилася новою зачіскою
Джамала похвалилася новою зачіскою
Джамала похвалилася новою зачіскою
Джамала похвалилася новою зачіскою

“У будь-якій незрозумілій ситуації міняй зачіску!”, – підписала фото Джамала.

Джамала на знімках позувала не тільки з новою зачіскою, а й приміряла ефектний образ: темні джинси з дірками на колінах, білі кеди з різнокольоровими шнурками і вільна сорочка, яка була прикрашена яскравими картинками і написами. У такому образі співачка виглядає більш молодіжно і стильно.

Користувачі Мережі відразу ж почали коментувати новий стиль виконавиці.

“Вау, дуже круто”, “Вам дуже йдуть косички”, “Як класно”, “Чудова”, “Яка стильна, хочу такий образ”, – пишуть коментатори.

Варто відзначити, що за останні кілька місяців Джамала сильно змінилася. Ще в січні співачка заявила, що буде боротися із зайвою вагою і має намір скинути 10 кілограмів. І їй це вдалося. Завдяки спорту і правильному харчуванню співачка привела себе в форму і має чудовий зовнішній вигляд.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.