Зробила модну стрижку під каре: Маша Полякова кардинально змінила імідж (Нове фото)

Як відомо, весна - особливий час року, коли хочеться змін, чогось нового і цікавого. Найбільше хочеться дивувати своєю зовнішністю і змінюватися.

Дочка співачки Олі Полякової Марія похвалилася результатами своїх перевтілень в Інстаграм.

Раніше у дівчинки були шикарні довге волосся каштанового кольору. Вони були густі, здорові, і багато захоплювалися її зачіскою. Однак зараз вона вирішила полегшити свою ношу, і обрізала шевелюру.

Нова стрижка, звичайно, не каре, але теж дуже коротке волосся. У новому амплуа Марія Полякова виглядає ще більш старше і серйозніше.

Свій новий Look неповнолітня зірка Інстаграма виклала в своєму профілі, підписавши фотографію так: “Як вам моя нова зачіска ?? “.

Юна дочка Олі Полякової кардинально змінила імідж
Юна дочка Олі Полякової кардинально змінила імідж

Відзначимо, що 16-річна Марія Полякова в дуже хороших відносинах з мамою. Ольга їй довіряє підтримує всі її починання і прагнення. Так, суперблондинка і королева ночі підтримала і навіть разрекламировала музичну групу “ШВИ “, яку її дочка заснувала разом зі своїми друзями.

Також, коли Ольга Полякова взяла всю свою сім’ю і виїхала відпочивати на Мальдіви, там вони фотографувалися в досить відвертих купальниках, і обидві змагалися в тому, хто ж більше покаже в Інстаграм.

Вийшла, звичайно, нічия. Але публіці подобалося спостерігати за цим – тим більше, і мама, і дочка виглядають привабливо і досить жіночно.

Маша Полякова
Маша Полякова

Нагадаємо, що у Олі Полякової є ще і молодша дочка Аліса. Вона поки не проявляє спроб потрапити в шоу-бізнес.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.