Ані Лорак після возз’єднання з чоловіком блиснула витонченими формами на Мальдівах: Мурат дивиться здалеку

Відома українська співачка Ані Лорак відпочиває на Мальдівах, звідки ділиться з шанувальниками не тільки відмінним настроєм, а й розкішними фотографіями з пляжів.

Зовсім недавно Ані Лорак розбурхала публіку ніжним відео зі своїм колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу, на якому парочка обіймається під пісню “Я люблю тебя до слез”. В мережі і в ЗМІ тут же посипалися припущення про те, що співачка пробачила екс-чоловіка за зради та возз’єдналася з ним. При цьому вони самі не дають ніяких коментарів, чим тільки підігрівають інтригу.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу
Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу

З першими фотографіями зірки з Мальдів у фанатів не залишилося сумнівів, що Ані і Мурат влаштували собі другий медовий місяць. Проте, судячи з їх нових публікацій в соціальних мережах, відпочивають вони не разом.

Так, в Інстаграмі Лорак спочатку з’явилися кадри, на яких вона позує, лежачи на березі океану в чорному купальному вбранні. Ідеальний ракурс акцентує увагу на її ще більш ідеальній фігуру, також помітна легка шоколадна засмага.

Скріншот з Інстаграма Ані Лорак
Скріншот з Інстаграма Ані Лорак

У наступному сторіз виконавиця показала, з ким саме полетіла на острови і відмітила сторінки своїх друзів. Налчаджиоглу серед них не було, як і їхньої спільної дочки Софії. Судячи з усього, героїня статті відпочиває не тільки від роботи, але і від близького оточення.

Скріншот з Інстаграма Ані Лорак
Скріншот з Інстаграма Ані Лорак

До речі, в цьому році Мальдіви стали одним з найпопулярніших курортів серед зірок шоу-бізнесу. За перші чотири місяці там вже встигли побувати Потап і Настя, Леся Нікітюк, сімейства Діми Монатіка і Олі Полякової, тепер цей список поповнила і Ані Лорак.

Більше нових подробиць з особистого життя співачки дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.