Пугачова зустріла День народження в бабусиному халаті, а Орбакайте сяяла в червоній сукні

Напередодні у Алли Борисівни Пугачової був День народження - 15 квітня їй виповнилося 72 роки. Торжество вирішили не організовувати.

Через карантин всі провели вдома, приховано, без друзів і камер. Навіть Максим Галкін не публікувати подробиці святкування, і не поспішав розповідати, що подарував своїй дружині. Однак її старша дочка Крістіна Орбакайте все ж таки не втрималася, і показала одну фотографію зі свята. Там Алла Борисівна, мабуть, ще не приготувалася до святкування.

На знімку зображена Алла Борисівна. Вона в чорно-білому бабусиному сарафані. Незважаючи на зачіску і макіяж, виглядає вона дуже “по-домашньому “. У той час як Христина – справжня красуня. На ній одягнене ефектне червоне плаття з акцентом на тонку талію. Образ бестії підтримують червоні сережки у вигляді квіток. Волосся акуратно зібрані в стильний пучок ззаду.

Також на сімейній фотографії позують Ліза Галкіна і Гаррі Галкін, і діти Христини – Микита Пресняков і Дені Байсаров. Бракує тільки її дочки Клавдії, і вітчима Максима Галкіна.

Підписала Крістіна Орбакайте фотографію дуже стримано: “Дочки – матері “.

Крістіна Орбакайте показала сімейне фото з мамою і дітьми з Дня народження Пугачової

Крістіна Орбакайте показала сімейне фото з мамою і дітьми з Дня народження Пугачової
Крістіна Орбакайте показала сімейне фото з мамою і дітьми з Дня народження Пугачової

Більше про невідомі факти з життя Алли Борисівни ви можете дізнатися в нашому спеціальному сюжеті на YouTube-каналі “Одна хвилина “, який ми приготували до дня народження іменитої артистки.

Алла Пугачова святкує 72-річчя. Любов до Сталлоне, онкологія і операція: що їй довелося пережити?

Схожі статті

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.