Зірка “Інтернів” Христина Асмус знову прославилася скандальним фото: не звикла одягатися

Російська актриса Христина Асмус прославилася роллю інтерна Вари Чорноус в комедійному багатосерійному серіалі "Інтерни". Однак потім "пристойну дівчинку" понесло.

Вирішальною стала її роль у фільмі “Текст “, де Христина знялася в не дуже пристойною сцені. Там вона роздяглася повністю, і глядачі вперше побачили її в чому мати народила. Подейкують, що саме через ці відвертостей у них в парі з Гаріком Харламовим виникли розбіжності, які потім перетекли в розлучення.

Після розлучення з Гаріком Харламовим Христина Асмус пустилася в усі тяжкі: більше не соромиться

Тепер в її Інстаграм-профілі можна побачити все більше фотографій в міні, обтягує одязі або навіть взагалі в стилі “ню “. Наприклад, остання фотографія – там Христина тільки в джинсах. Вгорі у неї нічого немає – причинні місця молода актриса прикрила руками, щоб ті не потрапили в кадр.

Видно, що Христина Асмус сидить до фотографа боком. Хто саме так близький, і кому Асмус дозволила побачити себе в негліже – невідомо.

На фото у неї є червона помада, а на задньому фоні можна побачити великі панорамні вікна. Волосся акуратно зібрані в пучок і відкинуті назад. Мабуть, таку відверту фотосесію телезірка влаштувала у власній квартирі.

Ось що їй написали в коментарях численні шанувальники:

  • Розлучилася, тепер все можна, так?
  • Хто порвав штани?
  • Зламали?
  • Ммм, красуня! А худа-то яка!
  • Ох, світле майбутнє … а мій чоловік нам з сином не знаю яке майбутнє надав … прийшов і сказав, що закохався в іншу, коли нашому синові було два тижні …

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.