(Відео) Пластичні імпровізації Лізи Галкіної, Гаррі за електро піаніно: дуже артистично виглядає!

Шанувальники в соцмережах відзначили, що деякі артисти на сучасній сцені не змогли б так органічно втілити в русі те, що грає Гаррі. Лізі вдалося.

Діти, як правило, радують своїх батьків. Самі ж батьки бачать у своїх дітях себе і таки чином як би повертаються в дитинство. Діти бувають такі пустотливі та неординарні.

Вони люблять грати та пустувати. Також їм цікаво влаштовувати вистави для дорослих. Можна годинами дивитися як вони грають і потім засипають на руках у батьків. Коли вони ще маленькі, то можуть таке утнути, що просто диву даєшся.

Діти Алли Пугачової та Максима Галкіна нічим не відрізняються від звичайних дітей. Вони також люблять грати та влаштовувати батькам уявлення. Звичайно грає роль те, що сама примадонна бере участь в їх творчому вихованні.

 "В "
сім’я Галкін

Адже у неї є багаторічний досвід, який вона придбала на сцені і спілкуючись з талановитими людьми. Найголовніше угледіти у своєї дитини той талант який йому дала природа і розвивати його. З цим у Алли Пугачової проблем немає. Відразу можна помітити, що її діти підуть по її дорозі – в шоу-бізнес.

Нещодавно Максим Галкін розмістив на своїй сторінці в інстаграм відео, де Ліза пластично імпровізує, а її братик Гаррі грає на електро піаніно. Подивіться як артистично у Лізи це виходить.

Шанувальники в соцмережах відзначили, що деякі артисти на сучасній сцені не змогли б так органічно втілити в русі те, що грає Гаррі. Лізі вдалося. Це відео не можна дивитися без посмішки. Спробує не посміхнутися дивлячись як вона імпровізує! Можна тільки по доброму позаздрити Аллу Пугачової і Максима Галкіна – адже таке уявлення вони дивляться практично кожен день, коли діти не йдуть до школи.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.