Як почуває себе після операції Анна Саліванчук: всі подробиці (Відео)

Так нещодавно Анна Саліванчук розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, в якому розповіла як вона вирішувала проблему операції. Вона навіть посилала МРТ в Німеччину

Коли людина захворіла і потрібна операція, то він знаходиться в стресовому стані. По-перше, потрібні кошти, по-друге, хороший лікар, який може зробити операцію. У наш час це питання вирішується при наявності грошей за кордоном.

Однак і у нас є професіонали та талановиті лікарі, які не виїхали працювати за кордон, а практикують на Батьківщині.

Так нещодавно Анна Саліванчук розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, в якому розповіла як вона вирішувала проблему операції. Вона навіть посилала МРТ в Німеччину, щоб фахівці зробили висновок. Але потім вона вирішила відвідати різних лікарів в різних клініках в Україні.

Анна вислухала рекомендації про лікарів і тільки після цього зробила свій висновок. І зважилася на операцію. Операцію їй зробив Антон Антонович Шкіряк.
І операція пройшла успішно. Це досвідчений лікар. До того ж зараз наші лікарі їздять на практику і симпозіуми в усі країни світу. Так що вони нічим не гірші, ніж за кордоном.

Їй порадили лікаря Шкіряка, бо багато пацієнтів, яких він оперував кажуть, що він Бог нейрохірургії. І це правда Анна Саліванчук після операції почувається нормально.

Вона щаслива, що операція пройшла успішно і сподівається незабаром стрибати, танцювати і навіть носити свого Микиту на руках. Тому Анна Саліванчук радить всім кому потрібна операція, спершу дізнатися всю інформацію про лікарів і клініці, а потім приймати рішення. Однозначно вона радить визначитися тільки після того, як почує різні думки.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.