Хто довів до сліз екс провідну “Орел і Решка ” Регіну Тодоренко: всі подробиці (Відео)

У своєму пості Регіна написала: "Плачу, коли чоловік пише такі пости @vladtopalovofficial. Це так зворушливо і ніжно! Всім серцем".

Бувають різні відносини між закоханими людьми. Від найніжніших, до самих пристрасних. Любов з людиною робить неймовірні речі. Досі вчені губляться в здогадах яка “хімія” існує між закоханими. Буває достатньо одного погляду і людина розуміє, що перед ним єдиний і неповторний якого він (або вона) чекав все життя.

І тоді світ ставати зовсім іншим і фарби в ньому стають яскравішими та прекрасніше. І те, що вас раніше дратувало, тепер радує. Не можна розумом зрозуміти що таке любов. Для цього у людини існує серце.
І навіть якщо людина плаче від любовних переживань – це тільки йому на користь.

 "В "
Регіна Тодоренко

Нещодавно Регіна Тодоренко розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, на якому їй роблять макіяж. І на відео видно, що раптом Регіна заплакала, причому ридма. Що трапилося з нею. Це стало після того, як вона прочитала повідомлення від свого коханого. У своєму пості Регіна написала: “Плачу, коли чоловік пише такі пости @vladtopalovofficial. Це так зворушливо і ніжно!
Всім серцем”.

Її подружка, яка робила макіяж, розчулилася і бачачи, що сльози Регіни заважають їй працювати та туш зараз потече, запропонувала поки довести до ладу волосся. Вона вирішила, що нехай спершу Регіна заспокоїться, а потім вони продовжать робити макіяж. Сама Регіна заплакала від того, що розчулилася від повідомлення чоловіка.

Ось, що робить любов з людиною. Від щастя теж плачуть! Але це ж прекрасно коли існує такий зв’язок між закоханими.

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.