Як виглядають ніжки Анастасії Волочкової після репетиції: те, чого ви точно не бачили! (Фото)

Після кожної репетиції їй потрібно розслабитися і привести себе, а особливо ноги в порядок. Ноги дуже сильно втомлюються і звичайно їм потрібен відпочинок.

Професія відкладає свій відбиток на людину. Не тільки з точки зору емоцій або психіки, але і фізичний стан го тіла стає іншим. Подивіться на борців вільної боротьби, вед у них у всіх зламані вуха, а у боксерів практично у всіх поламаний ніс. Це не псує зовнішній вигляд людини, а навіть чоловікам надає мужність.

Є жіночі професії, які також накладають відбиток. Так, наприклад якщо подивитися на балерин, то у них стрункі та м’язисті ніжки. Вони дотримуються строгої дієти та постійно тренуються, щоб не погладшати.

Анастасія Волочкова, є талановитою і всіма визнаної балериною. Протягом всієї її кар’єри вона тримає себе в формі та навіть надмірно себе навантажує, як констатують її шанувальники в соціальних мережах. Анастасія домоглася успіху і визнання завдяки своїй завзятості та працьовитості.

Після кожної репетиції їй потрібно розслабитися і привести себе, а особливо ноги в порядок. Ноги дуже сильно втомлюються і звичайно їм потрібен відпочинок.

Нещодавно Анастасія Волочкова розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, на якій вона після чергової тривалої репетиції. Можна побачити як виглядають її ніжки після важкої репетиції.

Як написала у своєму пості балерина: “Свобода ніжок після репетиції вихідного дня.” Їй і її ніжок можна тільки поспівчувати. До того ж якщо врахувати, що навіть у вихідний день Анастасія тренується.

Напевно це правильно якщо хочеш бути на висоті, особливо при такій професії.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.