Схудла на 21 кілограм Лариса Доліна показала, як виглядає без фотошопу: “Багато пластики і ліпосакція “

65-річна співачка Лариса Доліна оприлюднила нове фото, де показала, як виглядає її обличчя без фотошопу.

Лариса Долина в свої 65 років виглядає просто чудово. Восени минулого року артистка вирішила зайнятися собою і здорово схудла. За словами Доліної, вона скинула 21 кг. Преображення народної артистки викликало загальний інтерес у публіки. Багато хто вирішив, що Доліна скористалася послугами хірургів, але сама артистка стверджує, що схудла завдяки дієтологам і жорстким обмеженням.

Лариса Долина помолодшала
Лариса Долина до і після схуднення

Нещодавно Лариса Долина опублікувала свіже фото в своєму Інстаграм-блозі. Артистка позувала в концертній сукні з шикарною, об’ємної зачіскою і яскравим макіяжем.

“Жодного грама фотошопа, просто дуже хороший світло і скинуті 21 кг. Викладаю це фото тільки для того, щоб вселити надію в Вас, милі жінки, що будь-яка з вас може добре виглядати, тільки потрібно докласти трохи зусиль! Удачі вам! “, — підписала фото Доліна.

Незважаючи на те, що артистка на фото виглядає дійсно по-королівськи, користувачі Мережі тут же взялися її критикувати.

“Повним ходом фотошоп. Вам не соромно брехати? “,” Що немає фотошопа може ви і праві, але що купа пластики і ліпосакції то видно напевно і сліпому! “,” Фотошоп !!! І багато грошей, щоб зробили з тебе ляльку “,” Дуже дуже-дуже хороший макіяж “, – пишуть коментатори.

Більше про раптове омолодження Лариси Доліної дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.