Ольга Сумська показала сімейну ідилію з чоловіком: романтика з роками не зникла

Українська актриса Ольга Сумська показала, як проводить час з чоловіком Віталієм Борисюком.

54-річна актриса Ольга Сумська уже 25 років живе в шлюбі з колегою по сцені Віталієм Борисюком. Їх союз здається дуже міцним і в їх відносинах до сих пір не згасла романтика. Цікаво, що Борисюк – другий чоловік Сумської. Саме з ним вона зрадила своєму першому чоловіку Євгену Паперному від якого народила старшу дочку Антоніну. Незважаючи на гучний скандал, зараз Ольга Сумська, Віктор Борисюк та Євген Паперний працюють в одному театрі і, наскільки відомо пресі, не мають конфліктів через минуле.

Ольга Сумська зі своїм колишнім і нинішнім чоловіками. Зліва Євген Паперний, праворуч Віталій Борисюк
Ольга Сумська зі своїм колишнім і нинішнім чоловіками. Зліва Євген Паперний, праворуч Віталій Борисюк

Нещодавно актриса в Інстаграм-сторіз опублікувала відео, де показала, як вона з чоловіком проводить вільний час. Ольга позувала в яскравій червоній блузі поруч з чоловіком в блакитній куртці. Вони пили каву на вулиці.

Ольга Сумська з Віталієм Борисюком: скріншот Інстаграм-сторіз
Ольга Сумська з Віталієм Борисюком: скріншот Інстаграм-сторіз

“Найромантичніша кав’ярня в Києві. Я тут обожнюю так затишно посидіти “, – сказала Ольга в відео.

Нагадаємо, нещодавно Ольга Сумська в програмі ЖВЛ на телеканалі “1 + 1” розповіла, що знову зібралася під вінець. Як виявилося, Сумська і Борисюк в цьому році відзначають срібне весілля – 25 років спільного життя. На честь цієї дати подружжя вирішило влаштувати грандіозне свято і нібито вдруге одружитися. Віталій і Ольга планують обмінятися подружніми клятвами в урочистій обстановці. Сумська розповіла, що готує для себе гарну сукню і планує зібрати на святі всіх рідних і близьких людей.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.