Володимир Остапчук розповів, що дуже боїться погладшати: подробиці незвичайної фобії

Не секрет, що телеведучий Володимир Остапчук, якому на даний момент 36 років, дуже добре виглядає для свого віку.

Він не тільки завжди доглянутий і стильно одягнений. У нього ще й приємна спортивна статура, над якою зірка телеканалу “Україна” старанно працює в спортивному залі. Раніше у Володимира були обмеження в харчуванні, але зараз він зізнався – останній рік їсть що попало, і практично не стежить за своїм раціоном. Звідси і з’явився страх заплисти непотрібними кілограмами і зіпсувати свою шикарну фігуру.

До слова, дружина Володимира Остапчука Христина Горняк та ще “стройняшка” – ідеальна талія і довгі ноги

“Привіт, я Вова, мені 36 і я дуже боюся погладшати. Це часто доходить до нервового стану. Тому що я дуже схильний до повноти. Але дивним чином, вже більше року їм практично все підряд. Тому що (ми так жартуємо) моя дружина Крістіна відьма. Сама худенька і мене в такому тілі тримає”, – написав телеведучий, і опублікував колоритне фото, де він купається в душі і елегантно позує одночасно.

Ось що йому в коментарях пишуть фоловери:

  • Привіт, я Світлана і я теж боюся видужати
  • Як би там не було, любите себе таким яким ви є, але за спорт не забувайте !!! Найактуальніші ще зараз покатушки на велосипеді !!! Так що не потрібно паритися)
  • Поки Вова влазить в сукні дружини-боятися нічого

Відзначимо, Володимир Валерійович Остапчук – український актор, телеведучий, радіоведучий, стендап-комік. Ведучий пісенного конкурсу Євробачення-2017, провідний гіпершоу “Маска” на телеканалі “Україна”.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.