63-річна мама Дана Балана блиснула жіночними формами в мікросукні: не відстає від невістки Тіни Кароль

Мама Дана Балана Людмила в свої 63 роки може похвалитися розкішною фігурою, що вона і робить, обираючи для цього найсміливіші наряди зі всіляких.

Людмила Балан — творча людина. Вона і телеведуча, і співачка, і просто красива жінка, від якої важко відвести погляд, особливо з огляду на її солідний вік. Почасти саме вона прищепила своєму синові любов до музики, і тепер Дан є зіркою світової величини з невеликої європейської країни.

Героїня нашої сьогоднішньої статті також цілком може називатися Інста-блогером, адже на її особисту сторінку в Інстаграмі підписані вже 32 тисячі чоловік, причому це число зростає з кожним днем. Судячи зі стрічки Людмили, вона любить бути яскравою і привабливою, що прекрасно їй вдається.

Людмила Балан
Людмила Балан

У свої роки зірка з легкістю позує у відкритих купальниках, сукнях і спідницях вище коліна, облягаючих костюмах. І в будь-якому вбранні вона виглядає чудово.

На цей раз мама Дана опублікувала пляжне фото в легкому білому сарафані в великий червоний горошок, що відмінно підкреслює її струнку талію, стильних кросівках в колір, з укладеним назад волоссям і в сонячних окулярах. Позує Людмила на тлі бірюзового моря.

“Час не щадить нас. Він завжди тікає, завжди, не знаючи, що зараз ми хотіли б зупинитися на мить, щоб повернутися в минуле”, — підписала публікацію героїня статті.

Звичайно, підписники не змогли пройти повз такої красу і тут же обсипали жінку безліччю компліментів:

  • “Ви чарівно виглядаєте”;
  • “Яка гарна!”;
  • “Наш промінчик сонця”;
  • “Така яскрава, квітуча жіноча чарівність!”;
  • “Жінка весна!”.

Один з коментаторів попросив Людмилу сказати Дану, щоб той повернувся до Тіни. Цій зірковій парі вже давно приписують роман, почалося все з “Голосу країни”, де побувала і мама Балана, яка заспівала для сина та його передбачуваної коханої народну весільну пісню.

Тіна Кароль, Людмила Балан і Дан Балан
Тіна Кароль, Людмила Балан і Дан Балан

Якщо хочете зі всіма подробицями дізнатися, як розвивалися відносини Тіни Кароль і Дана Балана, дивіться наступне відео:

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.