У наряді на 13 тисяч гривень: красуня-дружина Дмитра Комарова вразила елегантністю в шкіряному костюмі

Олександра Кучеренко, дружина відомого українського мандрівника Дмитра Комарова, вразила стильним виходом у світ в зухвалому образі за чималі гроші.

Олександра відома публіці не тільки як дружина ведучого і творця проекту “Світ навиворіт”. Також вона є володаркою титулу “Міс Україна 2016”, екс-учасницею шоу “Танці з зірками”, фотомоделлю, благодійником і журналісткою.

З травня 2018-го вона веде програму “Зірковий спорт” на каналі ICTV, а також вона знімається в рубриці “33 за 3” ранкової передачі “Ранок у великому місті”.

Олександра Кучеренко на конкурсі краси Міс Україна 2016
Олександра Кучеренко на конкурсі краси Міс Україна 2016

Для останнього інтерв’ю з поп-дівою вітчизняної естради, ім’я якої Олександра тримає в секреті, постала в одночасно елегантному і зухвалому образі. У кадрі телеведуча з’явилася в темно-зеленому шкіряному костюмі, який складається з піджака з кишенями, масивними гудзиками і з глибоким вирізом в зоні декольте і брюк прямого крою.

Наряд вдало підкреслив струнку фігуру дружини Комарова, а масивні сережки-кільця і яскравий макіяж з червоною помадою завершили образ. Нові фото в цьому вбранні вже з’явилися в Інстаграмі Олександри Кучеренко.

“Кажуть, зелений — наймодніший колір сезону. Мені він завжди подобався, головне тільки — щоб це був би не колір стін. А ви стежите за трендами? Чи ну його, цей черговий вибір Pantone? [Pantone — це система підбору всіх існуючих відтінків і кольорів]”, — підписала публікацію дівчина.

Коментатори обсипали зірку безліччю компліментів, зазначивши, що Дмитру дуже пощастило з такою красунею-дружиною. А судячи з відмітки в пості, цей костюм з екошкіри героїня статті придбала у відомого українського бренду за 470 доларів (трохи більше 13 тисяч гривень).

Костюм Олександри Кучеренко
Костюм Олександри Кучеренко

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.