Короткий топік і міні-спідниця: Маша Єфросиніна показала, в чому вдома зустрічає чоловіка

Маша Єфросиніна - не тільки блогер і телеведуча. В один момент вона вирішила, що хоче займатися бізнесом, і придумала класну ідею.

Однак бізнесом вона вирішила займатися не тільки для високого прибутку, але і для душі. Маша Єфросиніна запустила власну лінійку одягу для будинку. Суть була в наступному: всі дівчата звикли виходити на вулицю в чомусь новому, парадному, а ось для будинку можна залишити старі і розтягнуті футболки, які шкода викинути. Але Марія Єфросиніна переконана – це неправильно. Адже вдома кожна жінка знаходиться в компанії коханого чоловіка. І дуже важливо, щоб чоловік бачив свою жінку красивою, доглянутою, привабливою і жіночною.

Саме тому одяг бренду “Mashsh” (Меш) став таким популярним. Сьогодні бренду вже два роки, і телеведуча відзначає цю подію вдома. Другий раз вдома, адже в Україні карантин. Однак Марія не засмучується і бачить в цьому особливий знак.

“Другий рік поспіль @mashsh.wear святкує свою річницю будинку)) А, може, так йому і належить – адже #Mashsh про будинок, затишок і відчуття свободи навіть в улюблених стінах! Але, хоч хвацько відсвяткувати нам ще жодного разу не вдалося , місце маленьким сюрпризів для наших шанувальників є завжди: на протязі тижня, кожен вечір на сторінці @mashsh.wear я буду ділитися своїми правилами способу життя, досвідом і знахідками! Переходьте і читайте .. тоді ви обов’язково дізнаєтеся ще й про подарунки”,

– написала знаменита телеведуча.

На фото, яке вона опублікувала в Інстаграм, телезірка позувала в топі і коротких шортах (або спідниці, по фото не дуже зрозуміло) власного виробництва. Ймовірно, саме в такому вигляді вона зустрічає вдома свого чоловіка Тимура Хромаєва. Виглядає дуже стильно, привабливо і зручно, згодні?

Маша Єфросиніна показала, в чому ходить будинку
Маша Єфросиніна показала, в чому ходить будинку

Схожі статті

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.