Переможниця “Холостяка 10” Даша Ульянова повністю оголилася перед камерою: Макс Михайлюк кусає лікті

Особисте життя переможниці 10 сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Даші Ульянової до сих пір викликає у публіки інтерес, який вона вміло підігріває в мережі.

Десятий холостяк Макс Михайлюк в фіналі проекту зробив вибір на користь гімнастки Даші Ульянової, однак на момент виходу фінального випуску в ефір пара вже не була разом. Вони розлучилися вже через 3 тижні після завершення зйомок після зізнання Макса в зраді.

Макс Михайлюк і Даша Ульянова
Макс Михайлюк і Даша Ульянова

Зараз він щасливий у відносинах з моделлю Дар’єю Хлистун. Більш того, закохані готуються до народження первістка, а ось на особистому фронті Ульянової все не так яскраво.

Відомо, що після закінчення “Холостяка” вона закрутила роман з 43-річним бізнесменом, хоча з казка тривала недовго. Втім, навіть і без залицяльника Даша знає, як розбурхати шанувальників.

Дарина Хлистун і Макс Михайлюк
Дар’я Хлистун і Макс Михайюк

Так, у себе в Інстаграмі для трьохсот тисяч підписників дівчина опублікувала результат сміливої фотосесії в костюмі Єви. На нових кадрах героїня статті позує без зайвого одягу, сидячи на підлозі і проникливо дивлячись в об’єктив камери. Єдине, що на ній одягнено — каблучка і пара браслетів на руці, а розпущене волосся і елегантний макіяж з акцентом на очі доповнили і без того гарячий образ Ульянової.

“Для мене фотосесія — один із способів налагодити контакт з самим собою і своїм тілом. Я кайфую не тільки від результату, але і від самого процесу зйомки”, — написала Даша.

У коментарях прихильники охрестили дівчину справжньою богинею краси і почали закликати її на “Холостячку”, вважаючи Ульянову ідеальною кандидаткою на роль головної героїні другого сезону шоу.

Сама вона називає цю пропозицію привабливою, а першою та тепер вже екс-холостячкою була українська актриса Ксенія Мішина, якій вдалося знайти кохання на проекті.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.