Як до популярності виглядала співачка Світлана Лобода, яка підчепила рокера Тилля Ліндеманна? (Відео)

Світлана Лобода - епатажна артистка. Вона українка, але ось уже кілька років живе і працює в Росії. Навколо зовнішності Лободи завжди ходило багато чуток і пересудів.

Найбільше обговорень піддавали її пухкі губи і ніс з горбинкою. До слова, таємнича горбинкою згодом якимось дивним чином зникла. Саме це і породило чутки про те, що співачка скористалася послугами пластичних хірургів і зробила ринопластику.

У Мережі показали, як Світлана Лобода виглядала до популярності
У Мережі показали, як Світлана Лобода виглядала до популярності

Зараз Світлана Лобода активно пише і виконує пісні, знімає кліпи, які викликають зітхання заздрості у жінок і напади бажання у чоловіків. І, звичайно, зовнішні дані відіграють тут далеко не останню роль. З самого початку сольної кар’єри співачка з продюсерами вирішили культивувати її жіночність і на цьому вибудовувати весь сценічний імідж.

У Мережі показали, як Світлана Лобода виглядала до популярності
У Мережі показали, як Світлана Лобода виглядала до популярності

Так з’явилося її скульптурне обличчя з вираженими вилицями, запалими щоками і вузьким загостреним підборіддям; аристократичний прямий ніс з тонкими акуратними ніздрями; пухкі губи – за принципом “особа губами не зіпсуєш “; розкриті великі очі, широкі брови; точний фігуру з довгими стрункими ногами, вузькою талією, піднятими сідницями і апетитним бюстом.

І все ж, порівнюючи ранні фото висхідної зірки зі знімками тієї діви, в яку Лобода перетворилася зараз, не можна не помітити явні зміни.

Як Світлана Лобода виглядає зараз?

Світлана Лобода
Світлана Лобода
Світлана Лобода
Світлана Лобода
Світлана Лобода показала бекстейдж нового кліпу
Світлана Лобода в 2021
Світлана Лобода
Світлана Лобода

Гидке каченя: як до популярності виглядали Тіна Кароль, Ані Лорак, Віра Брежнєва та інші зірки?

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.