Лілія Ребрик в стильній блузці вразила витонченою фігурою: “Справжня українська жінка “

Актриса і телеведуча Лілія Ребрик підкорила яскравим образом в студії програми "Ранок з Україною".

Лілія Ребрик радує шанувальників своєю присутністю в ранковій програмі на телеканалі “ТРК Україна”. Вона кожен раз радує своїх шанувальників неординарними, яскравими образами.

Цього разу Лілія Ребрик продемонструвала глядачам образ, який відмінно підкреслив її видатні форми. Красуня позувала в білих брюках-кльош, зеленій блузі з рукавами-ліхтариками і зелених туфлях-човниках. Образ доповнили зелені сережки-підвіски.

“Що, похолодання? Знову? Ні, не чула. Я притягую тепло яскравими кольорами “, – написала Лілія під фото.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото і відзначили, що Лілія виглядає просто чудово.

“Чарівна”, “Красуня. Справжня українська жінка “,” Образ супер “,” Шикарна жінка “,” Спасибі за прекрасний образ “,” Стиляга “,” Ми вас любимо, справжня принцеса “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Лілія Ребрик не тільки популярна актриса і телеведуча, але і любляча дружина і турботлива мати. Лілія щаслива в шлюбі з хореографом Андрієм Диким, з яким познайомилася завдяки проекту “Танці з зірками”. На той момент майбутнє подружжя обидва були невільні – він жив з цивільною дружиною, а вона теж була у відносинах. Недивлячись на це, у них закрутився роман і вже через рік закохані одружилися.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий спочатку на Танцях із зірками, потім на власному весіллі
Лілія Ребрик та Андрій Дикий спочатку на Танцях із зірками, потім на власному весіллі

Подружжя виховує двох дочок – восьмирічну Діану і трирічну Поліну.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.