Як виглядає і чим займається молода дружина екс-судді “МастерШеф” Миколи Тищенка: годиться в дочки

Український ресторатор, екс-суддя кулінарного шоу "МастерШеф" і народний депутат Микола Тищенко щасливий у шлюбі з Аллою Баранівською, яка молодша за нього на 22 роки.

З початком кар’єри на телебаченні почало облаштовуватися і особисте життя Миколи Тищенка. Його перша дружина — подруга юності Лариса Тищенковська, яка подарувала йому первістка Данилу. Незважаючи на успіх у професійній сфері, їх шлюб тривав недовго.

Як ресторатор розповідав сам, завадила відсутність спільних інтересів і, як не дивно, маленька різниця у віці — вони з Ларисою були ровесниками, а йому як чоловікові завжди подобалися жінки молодші за нього самого.

Микола Тищенко зі своїм старшим сином від першого шлюбу Данилом
Микола Тищенко зі своїм старшим сином від першого шлюбу Данилою

Після розлучення з нею Тищенко недовго ходив в холостяках і одружився на власниці титулу “Міс Україна 2008” Ірині Журавській. Таємниці цього шлюбу громадськості невідомі, проте розпався він ще швидше, ніж перший.

Подейкують, що це пов’язано з подружньою невірністю, причому з боку Миколи, і він ніколи не заперечував, що полігамний.

Ірина Журавська та Микола Тищенко
Ірина Журавська та Микола Тищенко

Після другого фіаско в статусі чоловіка ресторатор з головою поринув у виховання сина і в роботу, хоча самотністю не насолоджувався:

“Я взагалі не люблю бути сам. Я за сімейні цінності”, — зізнавався Тищенко в одному зі своїх інтерв’ю.

Нарешті в 2016-му він знайшов справжнє сімейне щастя і одружився на 22-річній студентці Аллі Баранівській. Микола запевняє, що дівчина взяла його не тільки красою і молодістю, але ще і розумом, адже на момент їхнього знайомства вона вже володіла власним івент-агентством.

Алла Барановська та Микола Тищенко
Алла Барановська та Микола Тищенко

Через рік у пари народився син Давид, причому в тотальний декрет новоспечена матуся не пішла. Як і знаменитий чоловік, Алла займається підприємницькою діяльністю — вона володіє і управляє двома салонами краси в самому центрі Києва.

Сім'я Миколи Тищенка
Сім’я Миколи Тищенка

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.