Хореограф Влад Яма кардинально змінив імідж: тепер він не лисий, а з довгими кучерями

Відомий хореограф Владислав Яма має свою коронну фішку - це його зачіска. Вірніше, її відсутність, так як Яма - лисий.

Але зараз, за допомогою нових технологій в соціальних мережах, Яма вирішив “виправити ситуацію “. У Тік-Ток він приміряв фільтр, а також перуку з темних довгого волосся. Його впізнали зовсім не відразу. Веселе і кумедне відео він виклав в Тік-Ток і Інстаграм-акаунти. Ось що пишуть шанувальники в коментарях:

  • Влад! А якщо просто спробувати відростити хоча б їжачок, було б круто!
  • З волоссями схожий на Курта Кобейна.

Скоріш за все, це відео Влад Яма записав через те, що йому часто писали, і просили показати свої фотографії з шевелюрою. До слова, знімки з волоссям у хореографа є. Правда, ще з часів юності. Адже облисів він уже давно, а з рослинності у нього тільки густа борода, яку він періодично то відпускає, то зістригає.

Нагадаємо, Владислав Миколайович Яма – танцюрист і хореограф українського походження, шоумен. Учасник конкурсу “Танці з зірками “, член журі телепроектів “Україна має талант “, “Танцюють всі! “, “Танці з зірками “.

Влад Яма
Влад Яма

Відзначимо, що в 2020 році був новий сезон шоу “Танці з зірками “, де Влад Яма зайняв почесне місце в складі журі. Колегами Влада прима-балерина Українського національного театру опери та балету Катерина Кухар та талановитий хореограф бальних танців Григорій Чапкіс. На кожне шоу приходив ще й суддя-джокер і світу шоу-бізнесу.

Ліліана Кудлай та Влад Яма
Ліліана Кудлай та Влад Яма на проекті Танці з зірками
Влад Яма
Влад Яма сфотографувався на проекті Танці з зірками

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.