Надія Мейхер показала своє справжнє обличчя без макіяжу крупним планом: зморшок і не видно

Екс-віагрянка Надія Мейхер - улюблениця мільйонів. Вона прославилася виступаючи як в колективі, так і потім в сольному виконанні пісень.

Крім того, Мейхер – учасниця різних шоу не тільки вокального характеру. Наприклад, в 2020 році вона стала фіналісткою шоу “Танці з зірками “. Правда, перемогти їй так і не вдалося. Її обійшла інша колишня учасниця “Віа Гри ” Санта Дімопулос.

Надія Мейхер показала своє світле і підтягнуте обличчя крупним планом в Інстаграм

Жінка активно веде свій профіль у соціальній мережі Інстаграм, і практично кожен день ділиться новими фото. Сьогодні Мейхер опублікувала Селфі, зроблене в салоні власного автомобіля. Незважаючи на те, що одягнена співачка там у все чорне, виглядає фотографія дуже яскравою. Напевно, за рахунок світла.

Шанувальники розглянули, що навіть без косметики у Надії Мейхер дуже рівний тон обличчя і чиста шкіра. А ще – практично немає зморшок. Погодьтеся?

Відзначимо, Надія Мейхер (Грановська) – російсько-українська співачка, перша солістка популярної групи “ВІА Гра “. Надія – одна з небагатьох, хто йшов, але повертався. У колективі Віа Гра вона була тричі, в такі періоди: 2000-2002, 2002-2006, 2009-2011).

Потім вона продовжила свою кар’єру як телеведуча. Зокрема, з 2006 по 2008 рік Надія Грановська була ведучою програми “Неймовірні історії кохання” на українському телеканалі СТБ. З 2018 року Надія зайнялася музичним продюсуванням і стала зніматися в кіно.

У 2020 році Надія заявила про бажання повернутися на велику сцену. Знімалася в серіалах українського виробництва студії 1 + 1 Медіа.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.