Максим Галкін показав тоненькі ніжки своєї дружини Алли в обтягуючих джинсах – просто красуня! (Відео)

Комік Максим Галкін опублікував відео з забав зі своєю сім'єю. Судячи з ролику, в теплий весняний вечір він з дружиною Аллочкою і дітьми Гаррі і Лізою вирішив вийти у двір.

Територія їх палацу в селі Грязь дійсно величезна, тому гуляти в гарну погоду є де. На відео, яке знімав Максим Галкін, видно, як Гаррі позує у величезній курточці з яскравим принтом. Він спочатку повзає, а потім підстрибує і починає танцювати, наспівуючи пісню “Любимка “. Чути, як сміється його сестричка Ліза.

Також в кадр періодично потрапляє мама, яка для виходу на вулицю наділу білі джинси, світлий джинсовий піджак і чорну футболку. Шанувальники помітили, що на відео у Алли Борисівни дуже тонкі ноги, і це явно не фотошоп.

Волосся у Примадонни розпущені і недбало покладені на плечі. Видно, що для домашнього макіяжу вона не морочитися – всього лише підвела губи.

Нагадаємо, в квітні цього року Аллі Пугачовій виповнилось 72 роки. Примадонна святкує день народження в колі сім’ї і близьких друзів. З самого ранку її чоловік опублікував кадри домашнього привітання, в якому брали участь діти пари – Ліза і Гаррі.

Нагадаємо, Алла Борисівна Пугачова – 72-річна радянська і російська естрадна співачка, композитор-пісняр, естрадний режисер, продюсер, кіноактриса і телеведуча. Народна артистка СРСР, лауреат Державної премії Росії. Кавалер ордена “За заслуги перед Вітчизною ” II, III і IV ступеня.

Детальніше про неї ви можете дізнатися в наших відео на Ютуб.

Алла Пугачова святкує 72-річчя. Любов до Сталлоне, онкологія і операція: що їй довелося пережити?

Шестиповерховий палац Галкіна і Пугачової: як виглядає всередині будинок Примадонни і її сім’ї?

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?