Ані Лорак в молочному купальнику привернула увагу чоловіків: з кожним днем виглядає все краще

Зараз співачка Ані Лорак відправилася в заслужену відпустку. Вона загоряє, відпочиває поблизу океану і нема в чому собі не відмовляє. А от змінює зі швидкістю світла!

Також вона регулярно інформує своїх шанувальників про те, що у неї на душі. Ані Лорак регулярно публікує знімки з гарним фоном, демонструючи свій загар і купальні костюми за шалені гроші.

У п’ятницю, 23 квітня, співачка вирішила поділитися привабливим знімком, де вона залізла в спеціальну сітку, такий собі гамак над водою на пірсі. Там дівчина розмістилася на повний зріст, і вибрала вдалу позу, щоб продемонструвати довгі ноги.

Також в очі кинувся її злитий молочний купальник, який, до слова, не залишили без уваги шанувальники.

  • У мене закінчилися ответочку !!, – написав її близький друг Сергій Лазарєв
  • З поверненням, Кароліша!), – написав колега і ще один близький друг Тимур Родрігез
  • Кароліна, ви чудова жінка! Дивилася передачу “Доля людини ” з вашою участю! Я була приємно здивована! Не думала, що ви настільки проста і душевна! Всього вам доброго !, – написала одна з прихильниць
  • Яка у вас незрівнянна фігура, – написала прихильниця з ніком coquettte

Гидке каченя: як до популярності виглядали Тіна Кароль, Ані Лорак, Віра Брежнєва та інші зірки?

У цьому відео ви дізнаєтеся, якою була Ані Лорак в дитинстві, і чи справжня у неї родимка.

Нагадаємо, нещодавно Кароліна Куєк, більше відома як Ані Лорак, стала героїнею нового випуску шоу “Доля людини ” з Борисом Корчевніковим.

Відома на кілька країн співачка відверто розповіла телеведучому Борису Корчевніковим про своє дитинство, зізнавшись, що роки в інтернаті, куди її і братів відправила їх мати, були одними з найщасливіших. Зі сльозами на очах артистка згадала похорон старшого брата Сергія, який замінив їй батька.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.