Поп-співачка Анна Седокова показала рідкісне фото її вже дорослих дітей і сама позувала в купальнику

Анна Седокова нечасто показує публіці своїх дітей, але як виняток показала барвистий знімок з курорту. Там вона позувала зі старшою дочкою і молодшим сином.

Колишня учасниця групи “ВІА Гра ” Анна Седокова показала своїм численним фоловерів, як виглядають її підросли дочка і син. Публіка в соціальній мережі Інстаграм позитивно оцінила щасливе фото співачки. Виглядає сім’я дійсно дуже мило, тим більше, на відпочинку!

До слова, видно, що дочка Анни Седокової зростає дуже схожою на свою маму – буде красунею і такий же акулою шоу бізнесу!

Відзначимо, на кадрах відображені дочка Седокової Аліна і син Гектор. Дівчинка з’явилася на світ від футболіста Валентина Белькевича. Батьком хлопчика став бізнесмен Артем Комаров. У пості артистка здивувалася, як сильно відрізняються її спадкоємці.

На тлі щасливої родини видніється океан. Саме там вони зараз і відпочивають!

Нагадаємо, Анна Володимирівна Седокова – тридцяти восьми річна українська поп-співачка, автор пісень, дизайнер одягу, актриса, теле- і радіоведуча. Здобула популярність в Україні в 2000 році, ставши ведучою ранкового шоу “Підйом “.

Останні роки вона працює і розвиває своє особисте життя в Росії. Туди виїхала ще в “нульових “, і будує свою кар’єру там.

Відомо, що, незважаючи на непросту ситуацію з карантином і Ковід-19, в минулому 2020 році Седокова вийшла заміж за Яніса Тімма. Це латвійський баскетболіст, який грає на позиції легкого форварда. Дивно, що він на десять років молодший за свою обраницю – йому 28.

Всього у Ані Седокової зараз троє дітей – дочка Аліна, син Гектор і дочка Моніка. Всі діти від різних чоловіків.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.