Алла Мазур показала свою колегу, з якою проводить час поза ефіром: виглядають як сестри-близнючки

Алла Мазур - телеведуча каналу 1 + 1, у якій в житті було чимало випробувань. Одне з них - це онкологія, яку зірка здолала в 2020 році.

Після одужання зірка новин на найбільш рейтинговому українському каналі кардинально змінила імідж. Своє звичне каре вона зробила ще коротше – підстриглася, як кажуть, “під хлопчика “. Однак, як кажуть колеги, друзі та шанувальники, новий образ дуже йде телеведучої.

Тим більше, Алла Мазур з її колегою Валентиною Добротою дуже схожі. Тільки колір волосся різний. Втім, можете поглянути на їх фото самі – виглядають як дві сестри-близнючки.

“Часу на неробочі зйомки, як правило, мало. Але кожен раз, зустрічаючи в ньюз-румі нашу неперевершену Валю Доброту я думала: чому ми досі не зробили фото в стилі ” Розочка і Біляночка “?))) Пам’ятайте цю класику братів Грімм? і ось нарешті! Ми, звичайно, панянки серйозні) і в ньюз-румі працюємо в масках. Але для фото – зробили виняток) Ще недавно з такою ультракороткою стрижкою майстер розслідувань Доброта була в ТСН одна. Ну, а тепер – у нас з нею досить стильна команда: причому в кольорах на будь-який смак. Хіба ні? “, – написала телеведуча Алла Мазур, і поділилася зворушливими фотографіями.

Телеведуча Алла Мазур та журналіст Валентина Доброта
Телеведуча Алла Мазур та журналіст Валентина Доброта
Телеведуча Алла Мазур та журналіст Валентина Доброта
Телеведуча Алла Мазур та журналіст Валентина Доброта

Відзначимо, Валентина Доброта – відома журналістка телеканалу 1 + 1. Багато років вона є автором центральних і гучних розслідувань, чуттєвих і шокуючих матеріалів. Вона також працює в кадрі, записуючи різні сюжети, тому ви точно могли бачити її по телеканалу 1 + 1.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.