Засмагла і покращала: Ані Лорак перетягнула соковиті форми шовковим платтям і позувала на фото

Співачка Лорак, яка зараз полетіла відпочивати в "теплі краї", судячи з усього, збирається повернутися до роботи. Про це вона сповістила в своєму профілі в Інстаграм.

Дівчина виклала фото, зроблене під пальмами на піску в темний час доби. Але навіть незважаючи на відсутність денного світла, видно, що Ані Лорак дуже засмагла. Незважаючи на тривалий відпочинок і режим “Все включено “, вона зовсім не видужала, про що свідчать її форми.

Для фотосесії Лорак приміряла шовкове плаття золотого кольору. Мабуть, купальник або нижню білизну під низ вона не одягала. Дуже вже це кидається в очі в області бюста.

“Наша чудова поїздка підійшла до кінця. На березі Індійського океану народилася прекрасна романтична історія, яку зовсім скоро ви зможете побачити в моїй новій відеороботі “, – написала Ані Лорак в описі до своєї фотографії.

Ось що шанувальники творчості співачки пишуть під її новим знімком:

  • Кароліша, мила, спасибі тобі величезне за програму «Доля людини»! Я завжди з великим задоволенням і теплотою, слухаю про життя і творчість нашої Кароліночка!
  • Твоє ставлення до батьків, близьких, шанувальникам, сцені і музиці безцінне!
  • Ти приклад бійця по життю, не опускаючи рук, йшла до своєї мрії, долаючи багато перешкод, і ось тепер ти та Дива, якою ми пишаємося, захоплюємося, яку нескінченно поважаємо і любимо!
  • Прекрасний, тендітна квітка на непохитному стеблі!
  • Дякую за твоє добре серце, дорога, за талант і душевне тепло!
  • Величезного жіночого щастя і надійного плеча поруч, нехай сонце завжди висвітлює твій шлях, рідна!
  • Виглядаєш просто чудово!

“Я вагітна! “: Ані Лорак приголомшила визнанням, залишилося розібратися хто батько

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.