Настя Каменських закрила очі від насолоди: тому що Потап поруч? (Фото)

Зараз співачка NK знаходиться в Мексиці, де знімає реаліті-шоу на свій Ютуб-канал "Дівчата рулять". І звідти з'ясувалося багато цікавих моментів.

Наприклад, в крайній серії стало відомо, що подруга Насті Анна Завгородня зробила їй сюрприз, і запросила на їх віллу Потапа. NK була здивована тим, що її партнер зробив їй такий сюрприз, і дуже зраділа його приїзду.

Звичайно, відпочиваючи на курорті, співачка NK не упускає можливості позувати для того, щоб викласти яскравий знімок в Інстаграм.

Наприклад, з самого ранку в понеділок, 26 квітня, співачка порадувала всіх ніжним сонячним фото в купальному костюмі і пов’язці на стегна. Настя настільки відчутно позувала, що аж заплющила очі.

“Закрити очі і розчинитися в моменті “, – написала співачка у описі до знімка.

На фото вона позувала в купальнику кольору капучіно і квіткової накидці на стегна. На голові у неї надіта чорна шляпа з середніми полями.

Нагадаємо, раніше Настя Каменських випустила пісню “Дівчата рулять ” і зняла на цю композицію кліп. У ньому взяли участь такі імениті українські жінки, як Леся Никитюк, Даша Астаф’єва, Анна Завгородня та інші.

На хвилі хайпа від презентації нової пісні NK вирішила знімати реаліті-влоги. Для зйомок вирушила до Мексики, так як в Україні все одно зараз особливо зйомки не проведеш через посилення карантинних обмежень.

Відзначимо, що Настя Каменських в 2021 році зіткнулася з великою сімейною трагедію – на початку року вона втратила батька. Тоді роль глави відразу двох сімей взяв на себе Потап – він виводив з депресії і свою дружину Анастасію, і її маму, яка також боляче переживала втрату.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.