Колишня співачка “Віа Гри” Надія Мейхер показала ідеальне обличчя крупним планом (Фото)

39-річна Надія Мейхер - співачка з величезним минулим. Однак в один момент вона пішла зі сцени, щоб присвятити себе вихованню дітей і сім'ї.

Природно, навіть самої іменитої і пізнаваною зірці після тривалої перерви складно знову повернутися на велику сцену, але вона старається.

Так, Надя бере участь в різних проектах і серіалах телеканалу 1 + 1, а також дає власні концерти по містах України. Звичайно, в міру карантинних обмежень це не завжди можливо. Тому найбільше публіка дізнається новин саме з профілю співачки в Інстаграм.

Там вона, до речі, опублікувала своє фото крупним планом, де показала обличчя без макіяжу. Шанувальники в один голос відзначили, що для 39 років співачка виглядає дуже добре, у неї рівний тон особи, і практично не видно зморшки.

“Після зйомок в багатосерійному фільмі ” Ніщо не трапляється двічі “моєї геніальної @ksanabayrak, зігравши драматичну роль героїні з трагічною долею, мене стали запрошувати грати в комедійних фільмах і серіалах. Ось такі цікаві повороти “, – висловилася Надія.

“Взагалі кіношний знімальний процес, це довга історія … Ось наприклад, зараз знімаюся в комедії, повнометражний фільм, а вийде він на екрани тільки на початку Наступного року … Але оскільки в останні 5 років я знімаюся з регулярною періодичністю, з такою ж регулярністю можна мене бачити на екранах телебачення, кінотеатрів тощо “, – резюмувала екс-учасниця гурту ВІА Гра Надія Мейхер.

У коментарях прихильники захоплювалися її таланту. Зокрема, співачка Катерина Бужинська написала: “Талант! “.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.