Дружина Григорія Решетника натякнула на швидке поповнення в родині: народить дочку

Шанувальники підозрюють, що відомий телеведучий Григорій Решетник та його дружина Крістіна планують четверту дитину.

Нещодавно ведучий шоу “Холостяк” Григорій Решетник з дружиною Христиною і синами відправився на справжній райський відпочинок на Мальдіви. Звідти зоряне сімейство регулярно публікує фото і відео, де показують, як проходить їх відпочинок з трьома маленькими дітьми.

Нещодавно Крістіна Решетник опублікувала в Інстаграм-сторіз відео, в якому показала, як журавель розгулює по вечірньому пляжу райського острова.

“Побачиш журавля поруч – бути поповненню. Народна мудрість “, – підписала відео Христина Решетник, натякаючи на можливе поповнення в їх сім’ї.

Скріншот з Інстаграма Христини Решетник
Скріншот з Інстаграма Христини Решетник

Варто відзначити, що Христина і Григорій вже багатодітні батьки – вони виховують трьох синів. Наймолодшому Олександру недавно виповнилося 5 місяців. Шанувальники бажають зорянму подружжю ще й дочку, можливо пара вже про це замислюється.

Відзначимо, Григорій Решетник – один з найпопулярніших батьків в українському шоу-бізнесі. Він часто публікує в мережі фотографії, де позує з дітьми. Такі публікації викликають великий інтерес у багатотисячної аудиторії ведучого.

Григорій Решетник з синами
Григорій Решетник з синами

Навіть незважаючи на те, що Григорій багато часу приділяє роботі, він встигає брати участь у вихованні дітей і балувати свою дружину подарунками. Григорій не приховує – свою дружину Христину в побут не заганяти, а навпаки робить все, щоб вона відчувала себе красивою жінкою.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.