Пугачова, Лоліта і Валерія в модних молодіжних образах тряхнули стариною на гучній вечірці: зірки зійшлися

Відомі російські співачки Валерія, Алла Пугачова і Лоліта Мілявська опинилися разом в потрібний час в потрібному місці.

В епоху соціальних мереж побачити на просторах Інстаграма можна навіть вікових зірок. На цей раз користувачам мережі пощастило оцінити рідкісний кадр, на якому одночасно позують одні з найбільш іменитих артистів російської естради — Алла Пугачова, Максим Галкін, Лоліта Мілявська, Валерія, Йосип Пригожин, співачка Слава і дизайнер Ігор Гуляєв.

Як виявилося, цей знімок зроблений на вечірці до дня народження Гуляєва. Судячи з усього, гості дотримувалися дрес-коду. Знаменитості не тільки регулярно заходять в його модний бутік, але ще і підтримують з кутюр’є дружні стосунки.

Філіп Кіркоров, Ігор Гуляєв і Алла Пугачова
Філіп Кіркоров, Ігор Гуляєв і Алла Пугачова

З такої нагоди Примадонна вбралася в чорне плаття-туніку, шкіряну косуху, лосини і ботильйони, доповнивши образ стильною кепкою і пояснию сумкою. Не буде перебільшенням сказати, що Алла Борисівна виглядає набагато молодше за свої 72.

57-річна Лоліта вбралася в чорний молодіжний костюм вільного крою. Масивні сережки-кільця і яскравий макіяж надали образу Мілявської особливої зухвалості.

Скриншот из Инстаграма Максима Галкина — Пугачева и Лолита с Игорем Гуляевым
Скріншот з Інстаграма Максима Галкіна — Пугачова і Лоліта з Ігорем Гуляєвим

Що стосується 53-річної Валерії, то вона підкреслила струнку фігуру чорним сарафаном в підлогу, який одягла поверх білої сорочки, а наймолодша з присутніх на знімку співачка Слава обрала лаконічний наряд зі шкіряними штанами і жакетом, який за кроєм нагадує пальто.

“Ігорьок, дорогий, спасибі, що всіх нас вчора зібрав. Як же ми душевно посиділи. А про те, що було неможливо весело — само собою”, — підписала публікацію Валерія.

Слава, Пригожин, Валерія, Галкін, Пугачова і Лоліта на день народження Ігоря Гуляєва
Слава, Пригожин, Валерія, Галкін, Пугачова і Лоліта на дні народження Ігоря Гуляєва

Іменинник в коментарях подякував друзям за прекрасне свято, а шанувальники почали обсипати поп-дів безліччю компліментів, з якими важко не погодитися:

  • “Компанія просто бомба”;
  • “Лола неймовірна красуня. Слава з віком все цікавіше”;
  • “Таланти в зборі! Браво! Приємно бачити вас усіх!”;
  • “Потужні дівчата”;
  • “Зірки зійшлися! Всі красиві, позитивні”.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!