Нескінченно довгі ноги: Надя Дорофєєва кинула виклик Поляковій та Нікітюк

Довгонога красуня Надя Дорофєєва зараз знаходиться в стані культурного піднесення - вона перемогла на шоу "Голос країни" разом зі своїм учасником.

Для багатьох таке рішення глядачів стало дуже несподіваним. Однак Дорофєєва, нехай і довго не могла повірити в перемогу, зараз вже зрозуміла свій тріумф.

Вона показала детальніше свій “щасливий образ” з фінального випуску шоу. Так, вона одягла чорні колготки і рожеве плаття з відкритими плечима. Примітним в образі став величезний бант збоку, до якого прикута вся увага.

Цілісний образ Наді Дорофєєвої робить її ноги ще довшими візуально – фанати пишуть, мовляв, таким нарядом вона кинула виклик найближчим конкуренткам Лесі Нікітюк та Олі Поляковій, які вважаються володарками найдовших ніг в українському шоу бізнесі.

Надя Дорофєєва кинула виклик Олі Поляковій і Лесі Никитюк
Надя Дорофєєва кинула виклик Олі Поляковій і Лесі Нікітюк
Надя Дорофєєва кинула виклик Олі Поляковій і Лесі Никитюк
Надя Дорофєєва кинула виклик Олі Поляковій і Лесі Нікітюк
Надя Дорофєєва кинула виклик Олі Поляковій і Лесі Никитюк
Надя Дорофєєва кинула виклик Олі Поляковій і Лесі Нікітюк

Нагадаємо, що з перемогою в “Голосі країни” Надю також привітав її колишній партнер по сцені і один Позитив (Олексій Завгородній).

Зараз відомий український артист і екс-учасник групи “Время и Стекло” Олексій Завгородній також готується до сольної кар’єри – йде по стопах Дорофеєвої. Позитив вже готує до прем’єри перший матеріал.

Музикант розповідає, що багато працює на студії, пише пісні. І вже зробила багато чернеток пробних пісень, які, на його думку, виведуть його музику на новий рівень.

Це незважаючи на те, що в житті зараз досить непроста смуга – він розлучився зі своєю дружиною Анною Завгородньою, і це, природно, позначилося і на натхненні, і на творчій складовій.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.