Ані Лорак вперше вийшла в світ після возз’єднання з чоловіком: вбралася в шкіру і одягла найвищі підбори

Ані Лорак повернулася з відпочинку на Мальдівах і тут же засвітилася на світському заході - «Премії МУЗ-ТВ».

Особисте життя Ані Лорак зараз на слуху у всіх. Все почалося з того, що в Мережі з’явилося відео, де артистка обіймається і танцює зі своїм колишнім чоловіком-зрадником Муратом. Шанувальники впевнені – Кароліна пробачила екс-чоловіка і знову з ним зійшлася. Однак сама Ані Лорак поки ніяк не коментує свій сімейний стан.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом і донькою Софією на вечірці Кіркорова
Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом і донькою Софією на вечірці Кіркорова

Крім того, нещодавно в ефір вийшла програма “Доля людини”, де Лорак відверто розповіла про своє дитинство, першого чоловіка, про непристойні пропозиції Костянтина Меладзе, про зраду чоловіка і багато іншого. І поки всі смакують подробиці особистого життя артистки, вона продовжує старанно працювати і блищати на світських заходах.

Так, нещодавно Ані Лорак вразила своєю появою на Гала-вечері «Премії МУЗ-ТВ» в Москві. Артистка одягла чорні шкіряні штани, які підкреслили її стрункі ноги, і короткий топ з масивними плечима. Образ доповнили відкриті босоніжки на шпильці. Лорак зробила укладку у вигляді хвоста і яскравий макіяж.

Шанувальники залишилися в захваті від сміливого образу співачки.

“Ого, яка”, “Любимая”, “Шикарна”, “Неймовірний образ”, “Жінка-кішка”, “Дива ” – коментують фоловери.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.