Як виглядали померлі Жанна Фріске і Юлія Началова незадовго до того, як дізналися про свої діагнози?

Як відомо, популярні російські співачки Жанна Фріске і Юлія Началова померли молодими. Обох вбила страшна хвороба. У Жанни - це онкологія, а у Юлі - букет хвороб.

Жанна Фріске пішла з життя на 41-му році смерті. Її подруги не стало на 39-му році життя. Фріске померла 15 червня 2015 року, Началова – 16 березень 2019. Між їх історіями нерідко проводять паралель – мовляв, разом дружили, виступали, і доля у обох, на жаль, трагічна.

Зараз в мережі згадують, як співачки виглядали на старті своєї кар’єри – ще до величезної популярності, шалених гонорарів, обговорень і щастя.

Вони були худенькими, однак помітними і видатними. Напевно, саме за ці риси їх полюбила публіка, а продюсери шикувалися в ряд, тільки аби допомогти цим зіркам розкрутитися.

Нагадаємо, що Жанна Фріске пішла з життя 15 червня 2015 року в себе вдома в Москві на 41-му році життя. Причиною смерті однієї з найяскравіших зірок вітчизняного шоу-бізнесу стало онкологічне захворювання – пухлина мозку. Після смерті співачки, її коханий Дмитро Шепелєв взяв виховання їхнього спільного сина Платона на себе.

До слова, зараз Дмитро Шепелєв одружився вдруге на дизайнера Катерини Тулупової. У квітні 2021 року в них народився перша спільна дитина.

А ось Юлія Началова померла від зараження крові і серцевої недостатності 16 березня 2019 року. Кажуть, що зараження відбулося через те, що Началова часто робила процедури краси. Співачці було 38 років. Началова отримала популярність в 1990-і роки, її дискографія налічує вісім альбомів, остання платівка вийшла в 2013 році.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.