Даша Астаф’єва в платті з екстремальним декольте похвалилася формами: “Великі, соковиті “

Неймовірно приваблива співачка і актриса Даша Астаф'єва любить вражати публіку своїми витівками.

Українська співачка і актриса Даша Астаф’єва регулярно хвалиться розкішною фігурою і радує шанувальників результатами гарячих зйомок. Втім, не просто ж так Даша однією з перших відомих українок потрапила на обкладинку знаменитого чоловічого журналу “Playboy”.

Ніжна і прекрасна Даша Астаф'єва
Ніжна і прекрасна Даша Астаф’єва

Нещодавно красуня оприлюднила серію чорно-білих знімків, які розбурхали фантазію шанувальників. Так, Астаф’єва постала в довгій відвертій сукні чорного кольору з блискітками з глибоким декольте і відкритою спиною. Наряд артистк підкреслив її видатні форми. Свій образ Даша доповнила елегантною зачіскою і яскравим макіяжем, а також аксесуарами у вигляді сережок-цвяшків і Кафи на лівому вусі.

Даша Астаф'єва
Даша Астаф’єва
Даша Астаф'єва
Даша Астаф’єва

“В піаніно немає неправильних нот. Просто деякі з них втомилися. Як я зараз. “, – підписала знімки Даша Астаф’єва.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото.

“Сильно красива”, “Богиня”, “Ваша краса заворожує. Це взагалі законно? “,” Еталон краси і чарівності! “,” Яка ви гарна, Дарина “,” Шикарна! Просто немає слів! “, ” Яка ви гарна “, ” Шикарна “- пишуть коментатори.

Нагадаємо, нещодавно Даша Астаф’єва вразила перевтіленням в легендарну Мерилін Монро в ефірі шоу “Ліпсінк батл”. Дівчина настільки вжилася в роль, що її неможливо було відрізнити від оригіналу.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?