Переможець 11 сезону “Голосу країни ” показав квартиру, яку виграв на проекті: фото

25 квітня відбувся фінал головного вокального шоу "Голос країни". Переможець проекту отримав в якості призу квартиру в столиці.

Переможцем 11 сезону вокального шоу “Голос” став Сергій Лазановский з команди Наді Дорофєєвої. Сергій переміг на конкурсі, і тим самим виграв квиток на велику сцену. Зокрема, серед офіційних призів конкурсу – можливість виступити на самій грандіозній музичній події країни Atlas Weekend, а також квартира в одному з київських житлових комплексів.

Сергій Лазановскій на Голосі країни
Сергій Лазановскій на Голосі країни

Однак переїхати в нове житло Сергій поки не може. Будинок, в якому знаходиться квартира артиста, зараз знаходиться в процесі будівництва.

Після фіналу грандіозного шоу Сергій вирішив поїхати на місце будівництва і подивитися, де вже зовсім скоро буде знаходиться його будинок. Артист опублікував фото в своїх Інстаграм-сторіз ще недобудованої багатоповерхівки.

Переможець Голосу країни показав виграну квартиру: скріншот Інстаграм-сторіз Сергія Лазановского
Переможець Голосу країни показав виграну квартиру: скріншот Інстаграм-сторіз Сергія Лазановского

Що відомо про переможця 11 сезону “Голосу країни” Сергія Лазановського?

Сергій Лазановский з села Попельники, Івано-Франківської області. Йому 25 років. Прийшов на вокальний проект, щоб про його талант дізналися односельці і вся Україна. До участі в проекті хлопець працював у Франківському драмтеатрі, вів ранкові ефіри на “UA: Карпати “. Крім того Лазановскій працював викладачем телекласса і викладав на музичній кафедрі в Університеті Короля Данила.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.