Мокрі плавки зажувало в “горіх”: багатодітна мама Крістіна Решетник поділилася фото з відпустки

Гарячі кадри з відпочинку на Мальдівах Христина практично кожен день публікує у себе в Інстаграм. Вона впевнена - відпочинок з дітьми - це насолода.

Незважаючи на постійні крики і бажання грати, вони можуть розслабитися і чудово провести час всією родиною. Їх щасливі обличчя видно з фотографій в профілі у обох зіркових батьків.

До слова, на останньому фото дружина Григорія Решетника Христина похвалилася ідеальною фігурою в роздільному світлому купальнику. Вона зробила фотографію знизу, за рахунок чого її ноги візуально виглядають ще більш витягнутими і довгими. Тонка талія навіть після третіх пологів – це предмет наслідування для аудиторії.

“Гаряча мама “,

– підписала знімок сама Христина англійською мовою.

Ось що фанати пишуть дівчині в коментарях:

  • А це взагалі законно мати таку фігурку з трьома дітками?)
  • Добре виглядаєте, як для мами 3х діток
  • Христина, Ви шикарна дівчина, мама, дружина

Нагадаємо, на відпочинок на Мальдіви сім’я Решетник полетіла кілька дні тому. Вони зупинилися в елітній віллі з видом на океан, тому Христина Решетник часто влаштовує спокусливі зйомки. Вона вже вражала мережу бездоганними формами в бікіні лавандового кольору. Також показала шикарний закритий купальник оранжевого кольору. Судячи з її частим фотосесій, купальників на відпочинок Христина взяла чимало – всі вони яскраві і чарівні. Втім, кожну модель шанувальники можуть побачити у самої дівчини в профілі.

Григорій Решетник також задоволений відпочинком. Він каже, що раніше боялися летіти у відпустку втрьох, однак зараз розуміють, як це весело і класно – відпочивати всією сім’єю.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.