Як живе британська актриса Емма Уотсон – зірка “Гаррі Поттера ” (Відео)

Як живе Емма ви можете подивитися на відео нижче і дізнаєтеся багато цікавого про свою улюблену актрису.

Історія про те, як Емма Уотсон стала однією з найбільш впізнаваних жінок на планеті, – це свого роду фольклор. Їй було дев’ять років, коли її обрали з-поміж потенційних акторів в шкільному спортзалі, щоб знятися у фільмі, який назавжди змінить її життя. “Те, що трапилося зі мною, – це так дивно і потойбічно “, – говорить вона з миттєво впізнаваним охайним англійським акцентом, не в перший раз за час нашого майже двогодинного інтерв’ю.

Двадцять років по тому ця дитяча зірка тепер є одним з найприбутковіших акторів і визнаних активістів у світі. В останні роки Уотсон використовувала свою популярність і шанувальників у всьому світі, щоб перетворити себе в жінку, здатну змінити серця та уми з питань – від гендерної нерівності до стійкої моди. Вона була піонером в тому, що стосується етичного одягу, і активно виступає за Good On You – кампанію з інформування споживачів про те, які лейбли продають одяг, вироблену з дотриманням етичних норм. Вона використовує його додаток, яке оцінює бренди за методами виробництва, щоб перевірити придатність одягу на основі її впливу на навколишнє середовище.

Емма Уотсон
Емма Уотсон

У 2014 році Уотсон була призначена послом доброї волі структури «ООН-жінки», запустивши HeForShe, ініціативу щодо залучення чоловіків до розмови про гендерну рівність. У світлі викриттів #metoo торік вона пожертвувала 1 мільйон фунтів стерлінгів, щоб допомогти тим, хто постраждав від домагань, а минулого літа відкрила лінію юридичних консультацій в Англії та Уельсі з тієї ж причини. “Мені незручно займати стільки місця, скільки я займаю, і не говорити про політику і соціальної справедливості “, – говорить вона про свою активістської діяльності. “Це просто більше не здається правильним “.

Як живе Емма ви можете подивитися на відео нижче і дізнаєтеся багато цікавого про свою улюблену актрису.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.