Експерт з етикету Ольга Фреймут в обіймах чоловіка приголомшила соромницьким жестом: пустотливі ручки

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут регулярно дає уроки з етикету, хоча, як вважають багато користувачів мережі, нерідко і сама порушує правила пристойності.

Героїня нашої сьогоднішньої статті заробила собі статус головного ревізора країни і справжнього знавця етикету. На її рахунку кілька тематичних книжок, у себе в соціальних мережах вона час від часу випускає відео-уроки хороших манер, а з недавніх пір навіть проводить майстер-класи на цю тему.

Публіка дуже неоднозначно сприймає це захоплення Ольги. Одні з задоволенням слухають і користуються її порадами, інші ж засуджують теледіву і з легкістю знаходять, до чого причепитися. Під удар потрапляє все, починаючи від гардероба Фреймут і закінчуючи чуттєвими фото з чоловіком Володимиром Локотко.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Свої долі вони зв’язали не так вже й давно — у 2017 році, тоді ж у них народилася дочка Євдокія, а до цього у них вже була одна спільна дитина, син Валерій. Примітно, що Ольга навіть взяла прізвище чоловіка.

Крім того, що в їх парі все було трохи не по порядку, вони також не влаштовували весілля. В одному з інтерв’ю закохані пояснили, що для них це не має значення і навіть смішно, коли люди розлучаються після пишних урочистостей з купою гостей, весільним платтям і короваями. Саме тому вони вирішили просто розписатися в звичайний робочий понеділок.

Володимир Локотко і Ольга Фреймут
Володимир Локотко і Ольга Фреймут

Незважаючи на те що Фреймут сама по собі дуже стримана на публіці, в її Інстаграмі часто з’являються романтичні фото з коханим чоловіком.

На цей раз телеведуча опублікувала в сторіз кадр з парної фотосесії, на якому вона лежить в обіймах чоловіка і млосно дивиться в камеру, а її рука знаходиться на “небезпечній” відстані з ширинкою Володимира. Виходить, що не така вже Ольга і скромниця!

Скриншот из Инстаграма Ольги Фреймут
Скріншот з Інстаграма Ольги Фреймут

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.