Леся Нікітюк заявила, що стане учасницею наступного сезону шоу “Холостяк”

Леся Нікітюк пояснила, чому не стала головною героїнею другого сезону шоу "Холостячка".

Після закінчення першого сезону шоу “Холостячка” з Ксенією Мішиною телеглядачі почали гадати, чи буде другий сезон шоу і хто стане другою “холостячкою”. Однією з претенденток на цю роль, яку хотіли побачити телеглядачі, стала телеведуча Леся Нікітюк . Фанати до останнього сподівалися, що довгонога красуня стане головною героїнею романтичного шоу. Однак вчора, 29 квітня, стало відомо, що другою “холостячкою” стала українська співачка Злата Огнєвич.

Злата Огневич
Злата Огнєвич стала другою холостячкою

Леся Нікітюк вирішила прокоментувати цю новину. Телеведуча в Інстаграм-сторіз написала, що не стала героїнею другого сезону романтичного шоу тільки тому, що збирається йти на чоловічу версію шоу “Холостяк” в якості учасниці.

З
Скріншот Інстаграм-сторіз Лесі Нікітюк

Ймовірно Леся пожартувала, адже раніше вона говорила, що шукати любов на телебаченні вона не збирається.

Нагадаємо, 33-річна красуня-ведуча ще жодного разу не виходила заміж і не показувала публіці жодного свого обранця. Не так давно Леся пережила важке розставання з чоловіком, за якого вона навіть збиралася вийти заміж.

Єдине фото Лесі Никитюк з колишнім коханим
Єдине фото Лесі Нікітюк з колишнім коханим

Їхні стосунки тривали 2,5 роки, а ось причину розставання Леся не називає. До слова, цей чоловік є її сусідом по сходовій клітці і навіть після розриву вони, як сусіди частенько бачаться і навіть спілкуються.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!