Ксенія Мішина мало не впала на даху столичної висотки: всі подробиці

У своєму Інстаграм-профілі знаменита модель, актриса і колишня учасниця проекту "Холостячка" Ксенія Мішина опублікувала досить цікавий пост.

В описі до своїх фотографій, зроблених на даху однієї з київських багатоповерхівок, поговорила про злети й падіння, як умовних, як і реальних. Не виключено, що ця тема обумовлена безліччю чуток про те, що вона розлучилася зі своїм нареченим Олександром Еллертом.

“Падіння є невід’ємною частиною розвитку! Ви ж знаєте, що для того, щоб розвиватися важливо дотримуватися в житті баланс ризику і комфорту. Але коли ми ризикуємо, природно, що трапляються промахи і потрібно просто їх полюбити”,

– ділиться Ксенія.

“Все рази, коли ви обломлювалися і вас обламували, коли опинялися без роботи, але вставали і йшли далі. Все рази, коли були на межі втратити надію або переживали розчарування і фрустрацію, коли переставали вірити в себе, але продовжували … Цей досвід гартував вас, вашу м’яз впевненості в собі і довіри до світу …”,

– розповідає актриса серіалів українського виробництва.

Ксенія Мішина розповіла унікальну історію про те, як її присоромили на відомому проекті ⠀

“Поділюся з вами історією. Одного разу на проекті ” Україна сльозам не вірить “» дівчинка Ксюша пробувала себе і дуже хотіла, щоб її таланти помітили. Намагалася, хвилювалася, але журі встановило вердикт: з танцями погано, зі співом теж не дуже , може виступу це не твоє?)) Але я пішла далі! Потім я згадувала ці слова, стоячи з Кубком танців в руці і на п’єдесталі в своєму серці))) Моє переконання: падіння, розчарування – це не привід зупинятися, це лише знак , що ти живий і здатний на самі різні почуття!”,

– відверто розповіла Ксенія Мішина.

В якості ілюстрації вона опублікувала два фото. На одному зі знімків дівчина зображена “за секунду до” падіння.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Екс-холостячка Ксенія Мішина і шоумен Олександр Еллерт: мила історія кохання

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.