Наташа Корольова і “Веселі хлопці ” завзято привітали на Тік Тік всіх з 1 травня! (2 Відео)

Подивіться і ви це відео та оцініть виконання пісні Наташею Корольовою, а так само як вона завзято і невимушено співає. Зверніть увагу на інтонацію в голосі.

Напевно немає людини, яка б не дивилася фільм “Веселі хлопці”. Хіба, що тільки молоді люди, які народилися пізніше коли не стало СРСР.
Прекрасний і веселий фільм, відмінні артисти та звичайно незабутня пісня, яка завжди підіймає настрій. Причому всім, незалежно скільки вам років і де ви народилися. Головне мотив, музика і слова!
Вони надихають, адже насправді пісня будує і жити допомагає. Навіть коли буває важко і здавалося, що все втрачено – потрібно просто наспівати собі веселу і бадьору пісню і життя здасться не такою похмурою. А коли у вас на душі легко – і пісня співається весело. Спробуйте і ви заспівати або включити будь-яку веселу пісню і подивіться який ефект вона на вас надасть.

Наташа Корольова

Наташа Корольова вирішила згадати цю пісню і привітати в Тік Тік зі святом 1 травня. Зробила вона це як професійна співачка та артистка. Послухайте як Наташа співає завзято, і найголовніше як вона вловила епоху того часу і самого фільму “Веселі хлопці”.

Мало хто так зміг би це виконати. Вона також вибрала на задньому плані стару статую тих часів. Це додало пісні особливий шарм. Звичайно одяглася Наташа не зовсім, бо одягалися в той час. Потрібно їй було одягнути щось з простенького та обов’язково хустку. Це було б самий шик!
Подивіться і ви це відео та оцініть виконання пісні Наташею Корольовою, а так само як вона завзято і невимушено співає. Зверніть увагу на інтонацію в голосі.

Ну, як – сподобалося привітання з 1 травня?

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.