Шанувальники “Світ навиворіт ” ніколи не бачили оператора Дмитра Комарова: хто він? (Фото)

Сам Олександр згадує багато екстремальних ситуацій, які були у них з Дмитром. Так народжується міцна чоловіча дружба.

Сьогодні трохи програм і шоу, які люди обивателі з інтересом дивляться. І найголовніше практично немає передач ідентично шоу “Світ навиворіт” з Дмитром Комаровим.

Хто не має можливість поїздити по світу та особливо в екзотичні країни, де на кожному розі чатує небезпека, то ті можуть зручно сидячи на дивані поглянути на захопливий і загадковий світ за допомогою цієї програми.

Багато людей з цікавістю дивляться передачу з Дмитром Комаровим “Світ навиворіт”. Однак напевно ніхто не замислювався над тим, хто ж за кадром і здійснює знімання і тим більше напевно цю людину не бачили.

Розкриваємо секрет – це незмінний оператор Олександр Дмитрієв. Адже це він знімав такі дивовижні кадри та навіть в самих екстремальних умовах.

Вони познайомилися в горах на Кавказі. Це було у 2006 році. Дмитро висвітлював експедицію, яка підіймалася на Ельбрус. Там Олександр Дмитрієв знімав для себе види гір на любительську камеру. Так вони та познайомилися. Через час по закінченню експедиції, Дмитро Комаров подзвонив Олександру Дмитрієву і запросив його в поїздку в Індію.

Він погодився. З того часу вони не розлучаються і завжди разом у всіх поїздках. У них вийшов чудовий тандем. Це видно з того, якою популярністю користується передача “Світ навиворіт”.

Нещодавно Дмитро Комаров розмістив на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де шанувальники цієї програми можуть побачити оператора Олександра Дмитрієва.
Сам Олександр згадує багато екстремальних ситуацій, які були у них з Дмитром.
Так народжується міцна чоловіча дружба.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.