Аліна Гросу кардинально змінила образ і стала виглядати як в дитинстві: “Маленька Бджілка “

Українська співачка і актриса Аліна Гросу здивувала шанувальників новою зачіскою.

Аліна Гросу розпочала свою творчу кар’єру у віці 5 років. Маленька кучерява дівчинка підкорила публіку завзятим хітом “Бджілка”, який багато хто знає досі. Зараз Аліні 25 років і вона вже зовсім не та маленька і мила дівчинка, якою була тоді.  Тепер Гросу – пекуча блондинка з провокаційними піснями і яскравою зовнішністю.

Аліна Гросу виросла - фото співачки "у всій красі"
Аліна Гросу виросла – фото співачки “у всій красі”

Раніше Аліна здивувала фанатів новою зачіскою. Дівчина для зйомок кліпу заплела довгі африканські коси, з якими проходила більше місяця.

А недавно Гросу вирішила розплести кіски і показала, як тепер виглядає її волосся. Вона опублікувала ролик, в якому виконала новий варіант виконання своєї ж пісні “Дика “. Дівчина була з дрібними білявими кучериками, які залишилися після того, як вона розплела коси. Її зачіска дуже нагадувала образ з дитячого кліпу “Маленька бджілка”. Це відзначили і її шанувальники.

“Точно Бджілка”, “Здорово і пісня в новій інтерпретації)) і кучері клас”, “Зачіска як у кліпі Бджілка і Рушничок”, “Як лялька”, “Смішні кучеряшки”, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, восени минулого року Аліна Гросу зізналася, що розлучилася з чоловіком Олександром Комкова, з яким не прожила в офіційному шлюбі і півроку. Зараз же артистка крутить роман з відомим актором Романом Полянським. Вони записали спільну романтичну пісню “Рушник” і не приховують своїх почуттів на публіку.

Аліна Гросу з новим коханим
Аліна Гросу з новим коханим

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.