Ольга Сумська приміряла “весільну” сукню і вразила тонкою талією: “Знову заміж?”

Ольга Сумська показала залаштунки зйомок серіалу "Кріпосна". Актриса з'явилася в розкішному образі.

Ольга Сумська є однією з найпопулярніших і відомих актрис України. За своє життя вона зіграла більше 90 ролей в театрі і кіно, але справжню славу їй принесла роль Роксолани в однойменному телесеріалі, який був знятий в 1996-2003 роках.

Ольга Сумська
Ольга Сумська в образі Роксолани

54-річна актриса і зараз активно продовжує грати в театрі і зніматися в кіно. Зараз якраз йдуть зйомки серіалу “Кріпосна”, де Ольга Сумська зіграла роль Софії Косач – матері великого дворянського сімейства.

Нещодавно актриса в своєму Інстаграм-блозі показала кадри з примірки образу Софії. Актриса була одягнена в біле плаття з корсетом і пишною спідницею, яке нагадувало весільне вбрання. Тугий корсет і пишна спідниця зробили силует Сумської ідеальним.

З
Скріншот Інстаграм-сторіз Сумської

“Хоч ми і їли паски, але корсетик повернув нам колишні форми. Так, дівчатка? І зараз ми одягаємо шикарний мій костюм. Можна і без блузочки піти. Так? “, – прокоментувала свій зовнішній вигляд Сумська.

Варто зазначити, що вже зовсім скоро Сумська дійсно приміряє весільну сукню. В цьому році актриса святкує 25-річчя подружнього життя зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком. На честь цієї дати подружжя вирішило влаштувати грандіозне свято і нібито вдруге одружитися. Віталій і Ольга планують обмінятися подружніми клятвами в урочистій обстановці. Про це Сумська розповіла в передачі ЖВЛ на телеканалі “1 + 1”.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.