Третє підборіддя і жирні складки: Варя з “Інтернів” Христина Асмус сильно розтовстіла після свят

Російська актриса театру і кіно Христина Асмус показала свої форми після того, як закінчилися затяжні святкування Великодня.

З огляду на те, що на це релігійне свято основною стравою є шашлики і паски. Це не дуже добре відбивається на фігурі, тому Христина не знайшла чим похвалитися, і показала свої підборіддя і численні складки на животі. Для ефекту вона зробила фото знизу, що робить форми і обличчя Христини візуально ширше. Шанувальники над таким знімком посміялися, і залишили багато спірних коментарів.

Крістіна Асмус показала недоліки своєї фігури
Крістіна Асмус показала недоліки своєї фігури

Ось що шанувальники пишуть в коментарях до нового знімку Христини Асмус:

  • Фуф, спасибі !!!!!! Прям як благословила зараз, на ще один шматочок
  • Захоплююся жінками, справжніми. Ми всі такі … 3 складки над рівнем неба. Ви смілива і з хорошим почуттям гумору
  • Обожнюю ваш гумор, Кріс
  • Я на травневих схуднул. Багато робив добрих справ.
  • Головне вибрати правильний ракурс

Нагадаємо, нещодавно актриса “Інтернів ” Христина Асмус відзначила свій день народження. Їй виповнилося 33 роки. Вона опублікувала багато фото з грандіозного святкування, де, до речі, не було її колишнього чоловіка Гаріка Харламова. До слова, на святі вона була одягнена в викликає червоне плаття, і в мережі активно обговорювали те, що вона вже поспішає знайти собі нового чоловіка.

Крім усього іншого, зараз Крістіна Асмус популярна, затребувана актриса театру і кіно, вона багато знімається як в повнометражних фільмах, так і в серіалах. У минулому Христина – успішна спортсменка, у неї розряд кандидата в майстри спорту зі спортивної гімнастики.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.