Молодий Сергій Безруков з батьками: в мережі показали рідкісне фото Саші Білого з “Бригади”

Кримінальний телесеріал, який на початку "нульових" став справжнім проривом в історії вітчизняного кінематографа, пам'ятають донині.

А актори, після виходу картини на екрани, знайшли таку колосальну популярність, яка не снилася багатьом на той момент вже відомим діячам культури. Але не секрет, що велика частина лавр успіху дісталася саме головному в “Бригаді ” – Саші Білого, роль якого виконав актор Сергій Безруков.

Зараз Сергію Безрукову 47 років, і він – популярний актор, який з’являється тільки в касових фільмах і серіалах

Сергій Безруков
Сергій Безруков

Однак в мережі показали рідкісний знімок, зроблений ще в юні роки головного кримінального авторитета “Бригади “. На фотографії також зображені батьки – Віталій і Наталія Безрукови, і пес, який колись жив в їхній родині. Папа і син – в костюмах і сорочках, а мама – в плаття темно-зеленого кольору. Справжній сімейний портрет! Фанати почали гадати – на кого ж Сергій більше схожий – на маму чи на тата?

Сергій Безруков зараз

Незважаючи на те, що його все ще можна побачити в нових картинах, з’являється він там вкрай рідко.

Останнім часом Безруков витрачає багато сил не стільки на зйомки в кіно, скільки на виховання двох дітей і на власну рок-групу, яка називається “Хрещений батько “. Фільм “Містер Нокаут ” про життя великого радянського боксера Валерія Попенченко, в якому Сергій зіграв Григорія Кусікьянца, буде представлений аудиторії в 2020 році. На 2021 рік запланована прем’єра картини “Щастя моє “.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.