“У вас плавки зажувало!”: Леся Никитюк в міні-купальнику вляглася погрітися на сонці

Напередодні українська телеведуча Леся Іванівна Никитюк вирушила в теплої Анталії, щоб погрітися там на сонечку і провести віп-дівич-вечір.

Вона, як і будь-який відпочиваючий, не упускає можливості зробити барвисті знімки з курорту, і поділитися ними зі своїми фоловерів. Так, зірка Нового каналу зробила фото в блискучому шоколадному купальному костюмі, лежачи в гамаку прямо над водою. Поруч з нею пригрів кіт. Сама співачка одягла шикарну солом’яного бриля, щоб захистити свою світлу голову від сонця.

“Мур мур”,

– грайливо прокоментувала свій відпочинок в готелі телеведуча.

Слід зазначити, що в Анталію співачка зірвалася прямо зі зйомок проекту “Хто зверху “. Зараз Новий канал веде активну роботу над тим, щоб вже цього літа випустити одинадцятий сезон улюбленого проекту.

Нещодавно телезірка показала трохи закулісся шоу в своїх Інстаграм-історіях. Уже відомо, що незмінним ведучим з боку чоловіків буде харизматичний Сергій Притула.

Леся Никитюк та Сергій Притула
Леся Никитюк та Сергій Притула
Леся Никитюк та Сергій Притула в шоу Хто зверху
Леся Никитюк та Сергій Притула в шоу Хто зверху
Леся Никитюк та Сергій Притула
Леся Никитюк та Сергій Притула

Нагадаємо, Леся Никитюк недавно висловилася в сторону скандалу між Ані Лорак і Костянтином Меладзе. Зокрема, співачка звинуватила продюсера в тому, що він нібито пропонував їй умови співпраці “в особистій площині “, а та відмовилася. Никитюк висловилася, що їй ніхто нічого не пропонував за всі роки на сцені. А ось Оля Полякова підтримала Лорак, натякнувши, що вона сама неодноразово потрапляла під вплив Костянтина Меладзе, і отримала неоднозначні пропозиції в обмін на просування по кар’єрних сходах.

Схожі статті

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.