Дочка Віри Брежнєвої Сара засвітила будинок, в якому вони живуть з Меладзе: справжні хороми за шалені гроші

Як відомо, у Віри Брежнєвої зараз офіційно укладені стосунки зі скандальним продюсером Костянтином Меладзе. І вони живуть разом в одному будинку.

В цьому ж будинку живуть і дві дочки Віри – Соня Кіперман і Сара Кіперман. Дочки для Костянтина Меладзе хоч і прийомні, але в ЗМІ пишуть, що у них хороші взаємини, і Костя повністю замінив їм батька – обдаровує подарунками, приділяє увагу і навіть іноді балує дорогими поїздками.

Знамениті батьки подбали над тим, щоб вони і їхні діти жили в комфортних апартаментах

Як відомо, 10-річна дочка Віри від попереднього шлюбу Сара Кіперман вже має свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де публікує свої фото, і показує своє життя.

Ми знайшли архівний знімок, де юна дівчинка на сфотографувалася у дворі, бажаючи показати, яка сніжна зима в Підмосков’ї.

На задньому фоні чітко видно хороми мами з татом – двоповерховий сучасний будинок, очевидно, будівництво або покупка якого обійшлася власникам в кругленьку суму.

Пост Сари Кіперман
Пост Сари Кіперман

Оскільки зірки завжди приховують своє місце проживання, щоб захистити себе від настирливих журналістів і шанувальників, ні Віра, ні Костя, ніхто з їх сім’ї ніколи не розповідав, де конкретно вони живуть.

Але з відкритих джерел відомо, що пара зараз проживає в елітному підмосковній котеджному селищі “Міленіум-парк” по Новоризькому шосе.

Подейкують, що Віра і Костянтин купили свій будиночок за два мільйони доларів, однак офіційно цю інформацію зірки не коментують. Не люблять селебріті, щоб хтось вважав їх доходи.

Службовий роман: Історія кохання екс-віагрянки Віри Брежнєвої та продюсера Костянтина Меладзе

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.